Kalendarium

20141120 — Stormvarning Sessions: Stockholm (II)

20 november, 2014

20 november 2014

STORMVARNING SESSIONS

Hjärta och hjärna för klimatet.
På scen: Solen + hemlig artist.

Tid: Prick kl 20:00–22:00. Dörrarna och baren öppnar för mingel 19:00.
Plats: Studion i Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm (resten av huset är stängt, inga restauranger öppna efter 19).
Entré: Gratis – öppet för allmänheten.

Stormvarning Sessions 20/11

Drygt två veckor har gått sedan premiären av Stormvarning Sessions på Kulturhuset Stadsteatern. Dammet har knappt hunnit lägga sig över golven efter Weeping Willows, Sarah Riedels och Loney Dears fantastiska framträdanden och om tio dagar är det dags igen. Välkommen till Stormvarnings andra session den 20 november.

Kvällens artister är det omskrivna och hypade Gävlebandet Solen samt en hemlig artist. Vem det är avslöjar vi först i helgen – ni kommer inte bli besvikna!

Foto: Marlene Magnussen
Solen

”Moral” är temat för aftonens paneldebatt. I vilken grad styrs våra beteenden av moral och normer snarare än av fakta och vetenskap? Och vem bär ansvaret för att bromsa klimatförändringarna – individen eller samhället? Det är frågor som dessa tre talare kommer diskutera kring:

Lisen Schultz
Forskare vid Stockholm Resilience Center där hon undersöker hur olika aktörer kan bidra till hållbarhet i olika ekosystem, samspelet mellan människor och naturen och hur det fungerar. Lisen driver även Pontus Schultz Stiftelse för ett mänskligare näringsliv.

Johan Kuylenstierna
Chef för Stockholm Environment Institute och adjungerad professor vid Stockholms universitet. Johan utsågs av tidningen Miljöaktuellt till Sveriges miljömäktigaste person 2014.

Jonas Mosskin
Leg. psykolog, coach, organisationskonsult och frilansskribent. Jonas föreläser ofta om klimat- och hållbarhetsfrågor och arbetar tillsammans med Organisationspsykologerna. Initiativtagare till samtalskoncept som ”Psykologer läser böcker” och ”Psykologer tittar på film”.

Kvällens moderator är Zandra Thuvesson, samtalsledare, redaktör och producent med ett brinnande intresse för klimatet.

> Se bilder från kvällen och läs deltagarnas bästa tips och inspiration här

×