Medlem/Gåvor

Medlemskap
Hos Stormvarning kan man bli Medlem och bidra till verksamheten med ekonomiska bidrag och gåvor. Genom ert ekonomiska stöd kan vi fortsätta med att driva vår verksamhet framåt och stärka vårt arbete med att höja den allmänna kunskapen om klimatförändringarna.

För att bli Medlem eller ge en frivillig ekonomisk gåva ställer vi några kriterier. Detta för att vi tror att omställningen till ett hållbart samhälle behöver att vi alla satsar på flera nivåer.

___________________

Kriterier för att bli Medlem:

  • För att bli Medlem eller skänka en ekonomisk gåva så behöver du/ni ställa dig/er bakom vårt Statement och vår Värdegrund samt Stormvarning stadgar
  • Medlemmar och givare rådges även att sätta upp egna personliga mål att nå under medlemsåret/kalenderåret. Vi hjälper er mer än gärna på traven, med tips på vad ni kan göra via vår app. Gå in och kika där och bli inspirerad till handling.
  • Som Medlem får du möjligheten att engagera dig och delta i våra årsmöten med din nyvunna rösträtt. 

___________________

Pris:

Medlem: 100kr per kalenderår

Gåva: Valfri

___________________

Betalningssätt:

Bankgiro 534-6275

Betala in via vårt bankgiro och skriv in din mailadress i meddelande-rutan så tar vi kontakt med dig.

Swish för handel - PrestaShop Addons

Swisha till nummer: Kommer snart!

Skriv in i meddelande-rutan din mailadress.  Så kontaktar vi dig.

 

___________________

Övrig finansiering

Stormvarning arbetar projektbaserat och när det behövs/passar in tar vi in inspirerande samarbetspartners som även delfinansierar det gemensamma aktuella projektet. Våra samarbetspartners följer samma kriterier som våra Medlemmar liksom de som skänker en ekonomisk gåva.

____________________

Kontakta oss på info@stormvarning.org