Boka Stormvarning för ert hållbarhetsengagemang 2018!

. . .

Boka Stormvarning för ert hållbarhetsengagemang 2018!                      

. . .

Sedan 2014…
…har Stormvarning hjälpt partners att lyfta klimatfrågan och hållbarhetsutmaningar på nya sätt. I form av samtal, konserter, tematiska arrangemang, intervjuer eller festligheter har vi utmanat vad hållbarhetsarbete kan vara.

I våra projekt håller vi i alla de trådar som behövs för att skapa oförglömliga evenemang och aktiviteter tillsammans med vårt fantastiska nätverk av engagerade forskare, klimatexperter, konstnärer och artister.

Prisläget:
Varierar från gång till gång, helt beroende på vad som ska göras.
Ofta letar vi synergier med externa partners för att hitta intressanta sammarbeten, både för att dela på kostnader men även bredda kunskap, övriga resurser och målgrupp.

Låt oss prata vidare! 

 

 

Bakgrundsinformation

I slutet av 2015 enades världens länder om att försöka minska den globala uppvärmningen till 2 grader, och ta sikte på att få uppvärmningen att stanna redan vid 1,5 grader. Det tjugoförsta klimattoppmötet, COP21, där beslutet togs kommer förhoppningsvis gå till historien som ett av de avgörande ögonblicken då världens länder på allvar började agera för att bromsa klimatförändringarna.

Vad innebär detta i praktiken? 

Förenklat betyder det att vi behöver se till att vi år 2050 inte längre använder några fossila bränslen. Alls.

Det gäller alltså att förändra alla transporter, inklusive flyget, alla kontor och hem, all produktion. Och ju fortare vi gör det, desto lägre risk löper vi att klimatförändringarna skenar och ju mindre kommer det att kosta.

Vi behöver nu alla gå från ord till handling!

. . .

Boka Stormvarning för ert hållbarhetsarbete 2018!

. . .

Värdegrund:

Det finns så många sätt att förstå och förhålla sig till den utmaning klimatförändringarna utgör. Vi har sett hur musik, kultur och artister har en unik förmåga att beröra och lyfta in känslor, och inte bara förnuft, i klimatsamtalet.

Tillsammans behöver vi skapa flera förtroendebyggande och energirika publika evenemang, där vi också ger möjlighet för gäster och deltagare att engagera sig som sig själva och/eller sina yrkesroller.

 

Vad har vi gjort? 

Ta en titt på vårt kalendarium:

http://stormvarning.org/kalendarium/

 

Läs mer om oss:

http://stormvarning.org/om-oss/

 

Se kortfilm om Stormvarning: http://stormvarning.org/movie/10-min-om-initiativet-stormvarning/

 

 

Mer om: 
Stormvarning är en ideell organisation och plattform som sedan 2014 lyfter och sprider klimatfrågan via samtal, musik och kultur. Tillsammans med forskare, sakkunniga och artister har vi genomfört flertalet aktiviteter som exempelvis klimatkonserter, hållbarhetsappar, seminarier, kampanjer, debatter med mera.

Stormvarning drivs av övertygelsen om att vi behöver använda mer än bara hjärnan för att ta till oss de hållbarhetsutmaningar vi står inför. Genom att tillgängliggöra den kunskap som finns från vetenskapen har vi sett att viljan att göra något växer.

Med vårt grepp, som kombinerar vetenskap och musik (ibland fler konstformer) når vi en målgrupp som är större än de redan engagerade.

Vår vision är att göra klimatfrågan diskussionsvänlig, förståelig och handlingskraftig.

 

Kontakta oss!

Trevlig Sommar/Stormvarning

 Några av våra vänner: